Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow Brasovul pedaleaza de Earth Hour

Brasovul pedaleaza de Earth Hour

Asociatia Brasovul Pedaleaza invita toti biciclistii brasoveni sa participe la actiunile organizate de Centrul de Voluntariat Brasov cu ocazia Orei Pamantului, eveniment ce va avea loc sambata, 23 martie 2013, cu incepere de la ora 19:30.

In fiecare an, in luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour / Ora Pamantului, miscare globala initiata de WWF Australia in anul 2007. Astfel, pentru a marca asa cum se cuvine acest eveniment, biciclistii brasoveni sunt asteptati sambata, 23 martie, la ora 19:30, in Centrul Civic, in fata Camerei de Comert si Industrie. Nu uitati sa va anuntati prietenii si cei apropiati de aceste manifestari”, a declart Robert Lazar, presedintele Asociatiei Brasovul Pedaleaza.

via aici.

 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven − 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>