Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow Discovery Channel vine in scolile din judetul Brasov

Discovery Channel vine in scolile din judetul Brasov

Elevii din sapte scoli din judetul Brasov vor avea ocazia sa invete de pe Discovery Channel.

Printr-un proiect national, care este un parteneriat intre Ministerul Educatiei si canalul tv, elevi din clasele 5-8 se vor folosi de emisiunile Discovery pentru a intelege mai bine lumea matematicii si a stiintelor.

In cadrul programului, sunt puse la dispozitia elevilor o serie de emisiuni educative care respecta programa scolara din Romania. Pe site-ul scola.discovery.ro aflam ca Discovery Channel Romania va difuza o serie de programe educative in fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 14.00, si apoi in reluare – initial a doua zi, de la ora 8.00, apoi in cadrul unui bloc de programe dedicat, sambata si duminica. Lunea vor fi furnizate materiale despre matematica, martea – fizica, miercurea – chimie, joia – biologie, vinerea – alte stiinte.

Pentru ca lectiile scolare sa fie mult mai atractive, cadrele didactice au la dispozitie portalul scoala.discovery.ro, de unde pot descarca materiale-suport ce pot fi folosite la clasa, cu elevii. Site-ul include o grila de programe si un ghid complet pentru profesori despre fiecare episod. in toata tara, programul va fi monitorizat in 110 scoli, iar din judetul Brasov au fost selectate sapte institutii scolare. „Este un proiect care promite foarte mult, care va ajuta profesorii si elevii”, este de parere Vasilica Diaconu, inspector adjunct IsJ Brasov.

Deocamdata, proiectul este in faza in care reprezentantii scolilor incluse in proiect sunt chemati la un curs de formare, unde vor afla mai multe despre cum functioneaza programul.

Scolile selectate:

  1. Colegiul „George Moroianu” Sacele
  2. Scoala Generala nr. 3 Codlea
  3. Colegiul National „Radu Negru” Fagaras
  4. Scoala Generala nr. nr 1 Zarnesti
  5. Colegiul National „Dr. I. Mesota” Brasov
  6. Colegiul National „Andrei saguna” Brasov
  7. Colegiul de stiinte Naturale „Grigore Antipa” Brasov

 

Sursa: aici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 − = two

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>