Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow Horia Brenciu: „Fac ce-mi spune inima” si la Brasov

Horia Brenciu: „Fac ce-mi spune inima” si la Brasov

Horia Brenciu a pornit, impreuna cu HB Orchestra, intr-un turneu national, care cuprinde 14 spectacole si care se va incheia pe 23 aprilie, la Chisinau.

Artistul, brasovean la origini, va concerta pe 10 aprilie la Sala Sporturilor din Brasov, promitand un show cu totul deosebit.

Pentru al doilea an consecutiv, Horia Brenciu a pornit, impreuna cu HB Orchestra, intr-un amplu turneu national, care cuprinde 14 spectacole in tot atatea orase din tara, turneu care se va incheia in 23 aprilie, la Chisinau,  Republica Moldova.

Fiecare oras va avea parte de un spectacol inedit, potrivit fiecarui public, promit organizatorii, dar toate vor avea, printre multe alte surprize, un numitor comun, si anume, lansarea noului album intitulat simplu: „40”.

“La Brasov, voi sustine un spectacol cu totul special. In primul rand, pentru ca in sala se va afla tatal meu, alaturi de o mare parte din familia mea si sper ca si prietenii mei din copilarie, si nu numai, vor fi acolo. Pe de alta parte, inima mea va vibra cu siguranta la Sala Sporturilor, in 10 aprilie, pentru ca e pentru prima oara cand concertez pe aceasta scena. Trebuie sa va spun ca, in urma cu mai bine de 30 de ani, am participat la un concert al trupei «Celelalte cuvinte», iar acum ma reintorc in aceeasi sala, dar cu un concert al meu. Pot spune ca in primavara anului 2013 voi face un fel de arc peste timp intre cele doua spectacole, ceea ce imi face o deosebita placere”, a dezvaluit Horia Brenciu, in direct, la TEX FM.

Alaturi de artistul Horia Brenciu va urca, pe scena Salii Sporturilor din Brasov si „Vocea Romaniei”, Jolie Mayaya, despre care artistul Horia Brenciu, care i-a fost indrumator la inceput de cariera, spune ca are o voce extraordinara, ce merita ascultata. „Jolie are mari emotii, pentru ca este pentru prima oara cand vine la Brasov, nu mai vorbesc de faptul ca va canta in fata publicului brasovean. Veniti in 10 aprilie la Sala Sporturilor! Faceti exact ce va spune inima!”, a transmis Horia Brenciu ascultatorilor.

via aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three × 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>