Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov Hoteluri breadcrumb arrow Hotel Cubix Brasov 4*

Hotel Cubix Brasov 4*

Hotel Cubix Brasov este locul ideal pentru calatoriile de afaceri, pentru petrecerea concediului sau pentru organizarea diferitelor evenimente.

telefon

Pentru rezervari suna la: 0372 198 400

Preturi & disponibilitate

Hotel CUBIX este un hotel de 4*, cu o arhitectura contemporana. Dispune de 57 de camere, un restaurant pentru mic dejun si bistro bar cu o capacitate de 80 de locuri si o sala de conferinte pentru 100 de persoane.

Servicii si facilitati – Hotel Cubix Brasov

 • room service
 • parcare pazita si supravegheata video
 • informatii turistice, culturale si programe expozitionale de business
 • trezirea clientilor la ora solicitata
 • transmiterea de mesaje
 • pastrarea si expedierea corespondentei clientilor
 • asigurarea ziarelor, revistelor in holuri
 • pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor uitate si anuntarea clientilor
 • transfer la si de la aeroport
 • comenzi pentru taximetre.

Localizare si harta – Hotel Cubix Brasov

Adresa:

Bulevardul Saturn 47, Brasov

Hotel Cubix se afla situat la 3 km de centrul vechi al Brasovului intr-o zona extrem de accesibila , pe DN 1 la iesirea spre Bucuresti, la o distanta de 1 minut de mijloacele de transport in comun si la 17 km fata de cea mai renumita statiune din Romania – Poiana Brasov.

Camere – Hotel Cubix Brasov

Hotel Cubix dispune de 57 de spatii de cazare, dintre care 10 spatii sunt clasificate la 3 stele.

 • Standard – 28 camere duble twin, 19 camere matrimoniale, 1 camera pentru persoane cu dizabilitati fizice dotate cu: sistem de acces pe baza de cartela, baie cu cada si dus, cablu TV (ecran LCD 94 cm), telefonie nationala si internationala, acces internet de mare viteza.
 • Executive – 9 camere dotate cu: sistem de acces pe baza de cartela, baie cu jacuzzi, cablu TV (ecran LCD 94 cm), telefonie nationala si internationala, acces internet de mare viteza, aer conditionat.

Restaurant & Bar – Hotel Cubix Brasov

Hotel Cubix Brasov va pune la dispozitie un restaurant pentru mic dejun si un bar-bistro cu meniu clasic international capacitatea este de 80 de locuri.

Savurati cu toate simturile. Serviti specialitatile noastre din bucataria clasica si internationala. Toate acestea sunt pregatite zilnic din produse proaspete.

Lasati-va rasfatati in doi, impreuna cu familia, la seminarii, conferinte sau la intalnirile de afaceri, in timp ce savurati diversitatea culinara internationala a bucatariei noastre.

Restaurantul este amenajat si dotat corespunzator, astfel se pot organiza intr-un cadru deosebit mese festive cu meniuri deosebite, ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Sala de conferinte – Hotel Cubix Brasov

Fie ca este vorba de congrese, conferinte, seminarii, workshop-uri, intalniri, evenimente private sau altele, pentru toate putem crea conditii optime de desfasurare. Sala de conferinte beneficiaza de dotari moderne si dispune de 100 de locuri.

Sala are in dotare:  videoproiector, flipchart, sonorizare, conexiune la internet. La cerere, asiguram mese festive cu preparate pregatite de personal calificat sau pauze de cafea.

Hotel CUBIX va pune la dispozitie 24 de ore pe zi personal cu o inalta calificare, prietenos, capabil sa satisfaca cele mai inalte exigente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (8 votes cast)
Hotel Cubix Brasov 4*, 7.6 out of 10 based on 8 ratings
 
2 Comments  comments 

2 Responses

 1. […] In zona se mai afla Hotel Cubix Brasov 3*. […]

 2. […] In aceeasi zona se mai gasesc si: Hotel Decebal 2*,  Hotel Gema 3* si Hotel Cubix Brasov 3*. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 2 = seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>