Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow Hotelul Poiana din Poiana Brasov se modernizeaza

Hotelul Poiana din Poiana Brasov se modernizeaza

Omul de afaceri George Copos a bugetat investitii de 5,4 milioane de euro in turism anul viitor, din care 65% vor fi bani alocati pentru convertirea camerelor duble din hotelul Poiana de la munte in apartamente.

La hotelul Poiana (53 de camere la trei stele) din Poiana Brasov este in plan transformarea acestuia in imobil cu apartamente“, au transmis oficialii companiei Ana Hotels, proprietara hotelului. 3,5 mil. euro va costa aceasta trans­for­mare. Apar­ta­mentele vor fi inchiriate sau scoase la vanzare, in functie de cererea de pe piata.

In Poiana Brasov, omul de afaceri mai de­tine unitatile de patru stele Sportul (106 camere) si Bradul (59 camere). In hotelul Sportul, Copos a investit circa 11 milioane de euro in renovare si dezvoltarea unui centru spa si a unui centru de conferinte. Ultimele date arata ca cele trei hoteluri de la munte genereaza afaceri de 3,6 milioane de euro.

 

via aici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − eight =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>