Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow Hotelurile Sportul, Poiana si Bradul din Poiana Brasov isi schimba strategia

Hotelurile Sportul, Poiana si Bradul din Poiana Brasov isi schimba strategia

Carmina Gal, directorul general al hotelurilor Sportul, Poiana si Bradul din statiunea Poiana Brasov, spune ca businessul hotelier a intrat “intr-o noua era”, ceea ce se traduce prin dublarea tarifelor la cazare, focusarea pe clienti romani cu bani, care ar putea inlocui vacantele din Austria cu cele din Poiana si renuntarea la turistii englezi ce veneau la schi.

Noul model de business a fost adoptat dupa investitia de 28 de milioane de euro facuta de autoritati in dezvoltarea domeniului schiabil din Poiana si cea de circa 11 milioane de euro realizata de proprietarul George Copos in hotelul Sportul.

Ne-am schimbat segmentul de clienti, cei mai multi care se cazeaza in hotelurile noastre sunt romani cu venituri peste medie, iar tariful la cazare s-a dublat. … Nu mai avem turisti englezi“, a spus Carmina Gal.

Cele trei hoteluri sunt situate in statiunea Poiana Brasov si au avut in ianuarie un grad de ocupare de 85%, potrivit directorului general. Aproape 450 de pachete de Revelion (de cinci nopti) au fost vandute in cele trei hoteluri detinute de Copos, desi pretul pe familie a fost de 2.000 de euro.

Pentru anul trecut, se estima la cele trei hoteluri de la munte o cifra de afaceri de 3,6 milioane de euro. Rezultatele oficiale nu au fost insa facute publice.

via aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 6 = one

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>