Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow S-a redeschis restaurantul Hotelului Aurelius Poiana Brasov

S-a redeschis restaurantul Hotelului Aurelius Poiana Brasov

Restaurantul Hotelului Aurelius Poiana Brasov si-a reluat activitatea. Sefii de la CJPC si DSVSA s-au asigurat ca acum s-au rezolvat deficientele gasite la controlul de saptamana trecuta.

Hotel Aurelius a primit permisiunea de a-si redeschide restaurantul, dupa ce a platit o amenda de 50.000 de lei si dupa ce au trecut de o noua inspectie e autoritatilor.

In urma controlului premergator FOTE, echipele Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului CJPC si Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSV au gasit nereguli destul de mari la hotelul de cinci stele din Poiana Brasov: mancare expirata, alimente cu mucegai, mizerie etc. Echipele de control au verificat din nou unitatea, pentru a vedea daca administratorul s-a conformat si au fost rezolvate problemele. „Au remediat problema cablului de 3.80. Vad ca au pus si aparatura noua pentru tot ce inseamna spalatul vaselor. Inclusiv cu instructiunile de utilizare a aparatului, lucru care este in conformitate cu legea. Substantele folosite la spalatul vaselor sunt corespunzatoare, se folosesc manusi si parul este protejat. Am verificat si trusa de prim ajutor, care in momentul de fata este noua si in conformitate. De asemenea, au inteles sa lucreze cu cat mai putina marfa pe stoc, pentru a putea evita orice neplacere. Dupa cum se vede, acestea sunt produse preambalate – un produs din care s-a taiat si sa fie vizibila data la care expira. Aceasta a fost exact problema de data trecuta”, a precizat, ieri, Sorin Susanu, comisar sef ANPC Brasov.

Directorului DSVSA Brasov, Dorin Enache, a explicat ca patronul complexului isi poate relua activitatea. „Conditia noastra a fost ca agentul economic sa-si remedieze in cel mai scurt timp deficientele constatate, lucru care s-a si intamplat la nivelul saptamanii trecute. I s-a ridicat agentului economic suspendarea temporara de activitate. A intrat intr-o procedura de re-evaluare a blocurilor alimentare, pentru ca unitatea are doua astfel de spatii de productie. Li s-au inmanat respectivele inregistrari sanitar-veterinare. Bucatarului care a practicat un management defectuos in blocul alimentar i s-a aplicat o amenda contraventionala si practic dupa aceste masuri, unitatea poate functiona, cu mentiunea ca se va inscrie intr-o categorie de risc ridicata, categoria de risc redus in care se incadra anterior, fiind ridicata in momentul de fata”, a detaliat Dorin Enache.

Patronul unitatii a platit o amenda de 50.000 de lei la Protectia Consumatorului, pentru neregulile depistate de echipele de control. „Au fost niste mustrari atat banesti, cat si demisii. Ne pare rau pentru ce s-a intamplat, dar problema s-a rezolvat intr-un timp foarte scurt. Am fost inchisi o zi – blocul alimentar numarul 2, dar a doua zi a fost redeschis”, a spus Ciprian Agarbiceanu, manager hotel Aurelius Poiana Brasov. O persoana din conducerea unitatii a fost concediata, iar unii dintre angajatii gasiti vinovati au platit cu cateva procente din salariu.

via aici.

 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ nine = 15

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>