Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Brasov City breadcrumb arrow Strainii aleg Bran, Bucovina si Marginimea Sibiului

Strainii aleg Bran, Bucovina si Marginimea Sibiului

Majoritatea turistilor straini care aleg pensiunile rurale din Romania provin din tari vecine precum Ungaria, respectiv din Germania, Franta mai ales in mod individual, Israel si Japonia in grupuri, potrivit Asocitiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural ANTREC.

Cele mai solicitate regiuni de turism rural din Romania sunt zona de turism rural Brasov Bran-Moieciu, Fundata, Rasnov, Cristian, Bucovina, Maramures si Marginimea Sibiului. Alte zone care inregistreaza cresteri ale preferintelor turistilor sunt nordul Olteniei si Neamt.

Este din ce in ce mai greu sa departajam pensiunile pentru premiile pe care le oferim, deoarece a crescut mult atat calitatea serviciilor, cat si creativitatea lor. Sa nu uitam ca in 2012, Romania a fost gazda Congresului European de Turism Rural – Eurogites, iar expertii din Europa au apreciat judetul Neamt, unde s-a desfasurat aceasta manifestare de prestigiu. Acest congres a reprezentat o recunoastere a potentialului turismului rural romanesc. Incercam ca anul viitor sa propunem si un expert strain in juriul Margareta de Aur. O spun cu mandrie, Romania se numara printre tarile europene dezvoltate din punct de vedere al turismului rural, alaturi de Franta, Austria, Italia si Elvetia”, a declarat Maria Stoian, Presedinte Fondator ANTREC.

via aici.

 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − = 0

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>