Asistenta NONSTOP pentru rezervari online:
Tel.: 0372 138 650

Cauti hotel in Brasov, Predeal sau Poiana Brasov? 

E-mail RSS
Home breadcrumb arrow Cazare Bran breadcrumb arrow Vila Transylvanian Inn Bran 3*

Vila Transylvanian Inn Bran 3*

Vila Transylvanian Inn se afla in satul Predelut din zona Bran. A fost construita in anul 2006 si fiind pozitionata pe o colina ofera privelisti incantatoare asupra Castelului Bran, Cetatii Rasnov si muntilor Bucegi, Postavarul, Piatra Craiului, Magura Codlei.

telefon

Pentru rezervari suna la: 0372 439 260

Preturi & disponibilitate

Adresa:

Sat Predelut 205B, Bran, Brasov, Romania

Vila Transylvanian Inn se poate vedea cu usurinta, indiferent de anotimp, de pe drumul national, cum veniti din Brasov pe partea dreapta deasupra bisericii “Adormirea Maicii Domnului”. Inainte de a ajunge la Castelul Bran, virati dreapta pe drumului ce intra in DC 58 (drum communal 58), care traverseaza satul Predelut, facand legatura intre Bran si Zarnesti. Treceti de biserica si virati a doua strada secundara pe stanga. Acest drum comunal este neasfaltat, este accesibil cu autoturismul.

Al doilea drum de acces – de la Castelul Bran, pe partea dreapta cum veniti de la Brasov se intra pe prima strada secundara (un parculet si loc de parcari). Mergeti inainte, treceti de biserica “Adormirea Maicii Domnului”, pe partea stanga, a doua strada secundara. Acest drum comunal este neasfaltat, este accesibil cu autoturismul.

Distante fata de Vila Transylvania Inn:

  • Castelul Bran – 1 km
  • Rasnov – 10 km
  • Poiana Brasov – 30 km
  • Predeal – 30 km

Vila Transylvanian Inn Bran – Dotari, facilitati & servicii

  • restaurant
  • sala de conferinte – 80 m2 si o capacitate de 46 locuri
  • bar de zi
  • parcare – 30 de locuri
  • parcare
  • turn de unde se poate admira intreaga panorama a Branului si a muntilor din jur

Vila Transylvanian Inn Bran – Harta

Vila Transylvanian Inn Bran – Cazare

Vila are o capacitate de cazare de 19 camere si 2 apartamente (12 camere duble – twin sau matrimonial, 7 camere duble cu pat matrimonial, 1 apartament cu semineu si jacuzzi si 1 apartament cu bucatarie complet utilata).

Dotari camere: televizor, acces la internet, baie proprie, majoritatea avand terasa cu vedere spre Castelul Bran si Muntii Bucegi. Se pot aduaga, la cerere, paturi suplimentare pentru copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
 
Tags:
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>